Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Cabaret Datenight met Arjan Kleton (Rijswijk)

16 februari 2024

Achter de bar heeft  Nederlands grappigste barman Arjan Kleton in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden. Geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond! Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en vooral veel grappen met af en toe een rauw randje.  

Voor deze voorstelling verzorgd Mate & Date de randprogrammering op de avond zelf. Dat betekent dat wanneer je één kaartje koopt, je door Mate & Date wordt ontvangen en er met de andere deelnemers, die dus ook één kaartje hebben gekocht, een gezellige avond van wordt gemaakt. En wie weet vind jij tijdens deze avond wel jouw potentiële liefde of leer je iemand kennen voor een mooie nieuwe vriendschap, om vervolgens samen mee naar het theater te gaan!


Wanneer je open staat voor een liefdes- en/of vriendschapsrelatie of een persoonlijk begeleidingstraject begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.