Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

9 dec Ouderjaarsconferance met Sjaak Bral (Alphen aan den Rijn)

25/08/2023

Ieder jaar krijgt de oudejaarsconference die het verdient. Maar dan wel van de meester zelf: Sjaak Bral. Hij fileert voor alweer de 27e (!) keer ditmaal het jaar 2023. Hij scheidt het nieuws van echt en nep, knipt de hoofd- van de bijzaken los en verpakt het grote én kleine leed in een heerlijke theateravond volop humor, muziek en snedige analyses. Omzien naar 2023, nog één keertje, waarom niet? Daarna: voluit voorwaarts. Wie te lang achteromkijkt, stoot zijn hoofd aan de toekomst. 

Voor deze voorstelling verzorgd Mate & Date de randprogrammering op de avond zelf. Dat betekent dat wanneer je één kaartje koopt, je door Mate & Date wordt ontvangen en er met de andere deelnemers, die dus ook één kaartje hebben gekocht, een gezellige avond van wordt gemaakt. En wie weet vind jij tijdens deze avond wel jouw potentiële liefde of leer je iemand kennen voor een mooie nieuwe vriendschap, om vervolgens samen mee naar het theater te gaan!

Wanneer je open staat voor een liefdes- en/of vriendschapsrelatie of een persoonlijk begeleidingstraject begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.