Logo Mate&Date
Relatiebemiddeling

Onze aanpak

Wat maakt ons uniek?

” Onze persoonlijke, offline aanpak”
 

Met de huidige technologie verdwijnt persoonlijk contact steeds meer naar de achtergrond. Of dat nu gaat om contact tussen vrienden of geliefden, onze schermtijd loopt steeds verder op. We besteden veel tijd op onpersoonlijke websites, niet wetende wie er aan de andere kant van het scherm zit. Ook swipen we er op los om er na de eerste date al achter te komen dat je toch niet bij elkaar past.

Wij vinden dat dit anders moet en willen hierop inspelen. Wij willen onze passie voor het leggen van contact inzetten om mensen bij elkaar te brengen in iedere gewenste vorm. Daarom matchen wij alleen als we écht denken dat het past. 

 We horen vaak dat het niet altijd gemakkelijk is om het datingproces (opnieuw) aan te gaan. Ga er maar eens aanstaan wanneer je jarenlang in een relatie hebt gezeten of negatieve ervaringen hebt. Het is onze missie jou zo goed mogelijk persoonlijk en op maat te helpen, je staat er bij ons nooit alleen voor! Daarom bieden wij ook aanvullende begeleiding voor als je even net een extra handje nodig hebt.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ik koop nog geen jurkje online dus waarom zou ik daar mijn partner zoeken?