Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Relatiebemiddeling

Je bent gescheiden/uit elkaar, je hebt nog nooit een serieuze relatie gehad of je bent je geliefde verloren? Met onze offline relatiebemiddeling bemiddelen wij elke single die open staat voor een serieuze liefdesrelatie op basis van gelijkwaardigheid, eerlijkheid en veiligheid. We horen vaak dat singles online teleurstellende ervaringen opdoen, maar helaas ook bij bureaus met matchgarantie bij relatiebemiddeling. En in de supermarkt staat ook niet op iemands voorhoofd geschreven of hij/zij single is.

Bij ons ben je er in ieder geval zeker van dat jouw date dezelfde intenties heeft als jij. Om jou te helpen aan je gewenste relatie moeten we weten wie je bent. Niet op papier, niet enkel via een foto, maar wie je echt bent als mens. Dat doen wij volgens onderstaande persoonlijke werkwijze. It takes two to tango, dus zoals we jou straks kennen, kennen we jouw toekomstige partner ook!

In stappen

1. Vrijblijvend intakegesprek
Met iedereen die zich overweegt in te schrijven houden wij een kosteloos en vrijblijvend telefonisch oriënterend gesprek om samen te bepalen of ons concept past bij dat wat jij van een datingbureau verwacht. Vertrouwen is de basis van een goede samenwerking, dus we vinden het belangrijk dat jij een prettig gevoel bij ons hebt en jouw intenties overeenkomen met de singles in onze Datebase.
2. Tijd om je écht te leren kennen!
Wanneer het vertrouwen is uitgesproken plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn. In dit gesprek gaat het echt over jou en willen we alles van jou weten wat belangrijk is om de juiste match te kunnen maken. Belangrijke zaken zijn jouw normen en waarden, je achtergrond (wat heeft jou gevormd), wat zoek je in een partner en alle andere zaken die belangrijk zijn over jou. Het is een open gesprek en wordt soms als intensief ervaren, waarbij je aan het denken wordt gezet over wat je nu eigenlijk denkt, voelt of vindt.

Dit gesprek is niet alleen voor ons om jou te leren kennen, maar ook voor jou om eens stil te staan bij jouzelf en wat je gelukkig maakt. We zien regelmatig dat singles na ons gesprek anders naar een eventuele partner kijken en soms ineens zelf de liefde vinden.
3. Matching & Dating
We hebben inmiddels een groot netwerk aan singles door heel Nederland opgebouwd. Dit noemen wij onze ‘Datebase’ en daarin zitten singles in heel Nederland van jong tot ouder. Binnen een week na de uitgebreide kennismaking krijg je van ons een bericht of je direct op date gaat met iemand uit onze Datebase. We zullen je dan vertellen waarom we de match hebben gemaakt en overleggen dan waar en wanneer jullie eerste date gaat plaatsvinden. Je wordt altijd gematched op basis van gelijkwaardigheid, levensfase en toekomstvisie. Omdat we alleen maar matchen wanneer het past op de genoemde criteria zullen we je niet gelijk op date sturen wanneer we denken niet een goede match te kunnen maken. Je ontvangt dan een voorstel op het moment dat jouw match zich bij ons heeft aangemeld.
4. It’s a match!
Na elke date bespreken we van beide kanten de ervaring en de verdere verwachtingen. Op basis hiervan wordt een traject bijgesteld of, in het mooiste geval, afgerond. Wij spreken van een succesvolle match wanneer je door ons gematched bent aan iemand en jullie gezamenlijk overeenkomen geen nieuwe voorstellen meer van ons wensen te ontvangen. Graag houden we contact en ontvangen we updates van mooie mijlpalen die jullie samen mogen gaan bereiken, daar doen we het immers voor!

Wanneer je open staat voor een liefdesrelatie begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

'No match, No pay'

Wij werken niet met tijdsgebonden abonnementen of verschillende typen dienstverlening. De singles in onze Datebase zijn voor ons gelijk en ontvangen dezelfde diensten. Wij vinden namelijk dat liefde toegankelijk moet zijn voor iedereen en daarom zijn wij trots op ons ‘no match, no pay’ principe. Uiteraard zijn er wel inschrijfkosten, maar deze zijn, ten opzichte van de markt, laag. 

Neem gerust, vrijblijvend en kosteloos, contact met ons op, dan vertellen we je meer over onze relatiebemiddeling.

Ik koop nog geen jurkje online dus waarom zou ik daar mijn partner zoeken?