Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Singles Night bij Asperges op de Velden in Veldhoven

13 juni 2024

Ontmoet nieuwe mensen, voer spannende gesprekken en mogelijk vind jij die speciale klik. Donderdag 13 juni is jouw kans om te schitteren. In een ontspannen en leuke sfeer geniet jij van een heerlijk diner boordevol asperges terwijl je nieuwe mensen ontmoet… en wie weet misschien wel jouw match. Of je nu op zoek bent naar vriendschap, een nieuwe romance of gewoon een gezellige avond wilt doorbrengen met gelijkgestemde mensen, deze avond is voor jou. Voor alle leeftijden en voorkeuren. Deze avond wordt gepresenteerd door een heel speciaal iemand waarbij lachbuien gegarandeerd zijn. 

Nadat je je plek hebt gereserveerd wordt er contact met je opgenomen voor meer persoonlijke informatie mbt leeftijd/voorkeur etc.

Hoewel het geen evenement van ons is, en wij ook de match selectie niet doen, zullen we wel op de avond zelf aanwezig zijn als experts op het gebied van relatiebemiddeling.

Wanneer je open staat voor een liefdes- en/of vriendschapsrelatie of een persoonlijk begeleidingstraject begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.