Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Relatiebemiddeling Noord-Holland

Ben je op zoek naar een datingbureau in Noord-Holland? Lees dan snel hieronder hoe wij je kunnen bijstaan met relatiebemiddeling in Noord-Holland.

Of je nu gescheiden bent, uit elkaar bent gegaan, het verlies van een geliefde hebt meegemaakt, of misschien nog niet de ervaring van een serieuze  relatie hebt gehad – wij zijn er om te bemiddelen voor alle alleenstaanden die open staan voor een oprechte liefdesrelatie in Noord-Holland.

We begrijpen dat veel singles teleurstellende ervaringen hebben gehad, zowel online als bij bureaus die beloven perfecte matches te garanderen. Bovendien is het niet eenvoudig om puur op uiterlijk te beoordelen of iemand beschikbaar is op dezelfde wijze als jij dat bent.

In stappen

1. Vrijblijvend intakegesprek
Als je overweegt om je bij ons aan te melden, bieden we een gratis en vrijblijvend oriënterend telefoongesprek aan. Het hoofddoel van dit gesprek is om samen te beoordelen of ons concept voldoet aan jouw verwachtingen van een datingbureau. Omdat vertrouwen cruciaal is voor een succesvolle samenwerking, hechten we er veel waarde aan dat jij je op je gemak voelt bij ons en dat jouw intenties overeenkomen met de profielen in onze Datebase.
2. Tijd om je écht te leren kennen!
Na het uitgesproken vertrouwen plannen we graag een persoonlijk kennismakingsgesprek, bij jou thuis in Noord-Holland of bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze ontmoeting draait alles om jou; we willen alles weten wat belangrijk is om de juiste match te kunnen vinden. We bespreken onderwerpen zoals jouw normen en waarden, je achtergrond en wat jou heeft gevormd, en wat je precies zoekt in een partner. Dit is een openhartig gesprek en kan soms intens zijn, omdat het je uitdaagt om na te denken over je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Dit gesprek is niet alleen bedoeld voor ons om jou te leren kennen, maar ook voor jou om eens stil te staan bij jezelf en wat jou gelukkig maakt. We merken vaak dat singles na ons gesprek op een andere manier naar een potentiële partner kijken, en soms zelfs ineens de liefde vinden.
3. Matching & Dating
Ons uitgebreide netwerk van singles, verspreid over heel Nederland en uiteraard Noord-Holland, wordt onze 'Datebase' genoemd. Hierin zijn singles van diverse leeftijden en achtergronden vertegenwoordigd. Binnen een week na het gedetailleerde kennismakingsproces sturen we je een bericht. Hierin laten we weten of we een directe match hebben gevonden in onze Datebase. We zullen de overwegingen achter deze match toelichten en gezamenlijk met jou bespreken waar en wanneer jullie eerste ontmoeting zal plaatsvinden. We besteden veel zorg aan het matchingproces en zullen je niet direct op een date sturen als we van mening zijn dat er geen geschikte match is volgens de door jou gestelde criteria. In plaats daarvan ontvang je een voorstel zodra we iemand hebben gevonden die bij ons is ingeschreven en goed bij jou past.
4. It’s a match!
Na elke ontmoeting beoordelen we zorgvuldig de ervaringen en verwachtingen van beide partijen. Gebaseerd op deze feedback passen we ons traject aan, en in de ideale situatie sluiten we het af als een geslaagd hoofdstuk. We beschouwen een match als succesvol wanneer we je met iemand hebben verbonden en jullie samen besluiten dat verdere voorstellen niet meer nodig zijn. Het onderhouden van contact en het ontvangen van updates over de prachtige mijlpalen die jullie samen bereiken, zijn voor ons van onschatbare waarde. Uiteindelijk is dat waar we ons voor inzetten!

Wanneer je open staat voor een liefdesrelatie begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

'No match, No pay'

Bij ons vind je geen abonnementen die vastzitten aan specifieke tijdsperioden of verschillende serviceniveaus. Alle singles  in onze landelijke Datebase, inclusief die in Noord-Holland, worden op een gelijke en eerlijke manier behandeld, met dezelfde toegang tot onze diensten. We geloven dat liefde voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zijn we trots op ons principe van ‘geen match, geen kosten’. Hoewel er inschrijfkosten zijn, zijn deze redelijk laag in vergelijking met de markt.

Voel je vrij om zonder verplichtingen en kosten contact met ons op te nemen. We staan klaar om meer te vertellen over onze benadering en wat we te bieden hebben op het gebied van relatiebemiddeling in Noord-Holland.

Ik koop nog geen jurkje online dus waarom zou ik daar mijn partner zoeken?