Logo Mate&Date
vriendschapsbemiddeling

Over Mate & Date

Los van elkaar hadden wij de diep gekoesterde wens om een relatiebemiddelingsbureau te starten, tot we elkaar in 2010 ontmoetten en direct de domeinnaam voor Mate & Date claimden. Jaren gingen voorbij waarin wij allebei leuke uitdagende banen hadden op het gebied van arbeidsbemiddeling, HR-advies, teammanagement, verandermanagement, talentontwikkeling en coaching. Altijd werkzaam op het gebied van verbinding dus.

In 2019 was daar het moment en zijn wij officieel gestart mensen samen te brengen op het gebied van relatie- en vriendschapsbemiddeling waarbij wij ons richten op persoonlijk contact. Onze Datebase zit nu bomvol leuke singles die allemaal in ieder geval gemeen hebben open te staan voor een serieuze en duurzame relatie! Naast de 1:1 matching, soms ook samen met andere experts, organiseren we evenementen zowel voor bedrijven als voor singles binnen en buiten onze Datebase. Alles om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken met het vinden van de vorm van verbinding waar zij naar verlangen. We hebben het mooiste vak dat er bestaat.

vriendschapsbemiddeling

Corrien

Linda over Corrien:

“De vriendschap tussen mij en Corrien vormt de basis van Mate & Date. Corrien is als moeder, partner, coach en vriendin een typische duizendpoot die vele ballen hoog houdt. Heel duidelijk is de rode draad die tussen al deze rollen doorloopt: Corrien excelleert wanneer ze andere mensen kan helpen, in welke vorm dan ook.

Wat is er nodig om iemand te helpen aan het soort relatie die hij/of zij voor ogen heeft? Psychologische kennis, mensenkennis, ervaring in het samenbrengen van mensen, het kunnen coachen van mensen en bovenal ontzettend geïnteresseerd zijn in de mens en passie voor de liefde. Eigenlijk is dit een samenvoeging van alles wat Corrien mijn ideale zakenpartner maakt in deze branche. 

Als je jarenlang op strategisch niveau mee hebt kunnen denken op het gebied van werving en selectie door heel Nederland, afgestudeerd psychologe en Life Style Coach bent, dan zit je met je professionele ervaring wel goed. Maar als je dan ook nog eens toegankelijk, liefdevol en meelevend bent heb je de gouden combinatie te pakken.” 

vriendschapsbemiddeling

Linda

Corrien over Linda:

“Linda is mijn mate, mijn soulmate kunnen we wel zeggen. Daarnaast is zij mama van 2 lieve kinderen en samen met haar man vormt zij een warm en liefdevol gezin. Linda houdt van sporten, lekker uit eten met vrienden of met een goed glas wijn op de bank filosoferen over het leven.

Als voormalig HR manager was Linda veel in contact met mensen en staat werkgeluk bij haar hoog in het vaandel. Linda vindt het belangrijk om fijne mensen om haar heen te hebben. Of dat nu vrienden (mates) en familieleden zijn of haar partner, ze is liever nooit alleen.

Ze is een gevoelig, warm mens en ziet de vereenzaming in Nederland een steeds groter probleem worden. Zij ziet het als een persoonlijke missie om mensen hierbij te helpen. Wij vinden het ontzettend gaaf om onze krachten te bundelen en daar samen als mates mee aan de slag te gaan. 

Linda haar kracht is haar natuurlijke interesse in mensen, de nieuwsgierigheid naar hun verhalen en het beste voor iedereen willen. Eigenschappen die stuk voor stuk belangrijk zijn in het samenbrengen van mensen! En daarom is zij naast mijn mate, ook mijn perfecte zakenpartner.”

 

Kernwaarden

Kernwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing mattis, 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo