Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Ik zoek een date

Ik zoek een date….De vraag is echter: Kun je een date zoeken? En zoja, waar zoek je die date dan? Online, offline? 
Of loop je er “gewoon” tegenaan? En waar dan? In de kroeg, in de trein, in de supermarkt op het schoolplein……? Eigenlijk kan niemand daar een goed antwoord op geven. Liefde laat zich niet sturen, het overkomt je, maar je kunt je wel laten helpen door iemand met je mee te laten kijken. En daar kunnen wij van Mate & Date je bij helpen…

Wij zoeken dus ook geen date voor jou, maar wat wij wel beloven is dat we een community/netwerk aan singles hebben en deze steeds groter wordt. In deze zogeheten Datebase bevinden zich singles die openstaan voor een serieuze, duurzame relatie. Maar deze mensen “leven” zelf ook. Zij komen niet bij ons met de vraag: ik zoek een date. Wel met de vraag, ik sta open voor een leuke relatie die een aanvulling is op mijn leven, geen invulling.

Het kan dus effectief zijn om deel uit te maken van een community of netwerk van mensen die dezelfde intentie delen als het gaat om relaties. Mensen ontmoeten die vergelijkbare waarden en doelen hebben, kan de kans vergroten dat je iemand vindt waarmee je een diepere connectie kunt opbouwen.

Past dit ook bij jou en sta je open staat voor een serieuze relatie? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we meer kunnen vertellen over onze persoonlijke offline relatiebemiddeling.

Wanneer je open staat voor een liefdes- en/of vriendschapsrelatie begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.