Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Relatiebemiddeling Den Haag

Ben je op zoek naar een datingbureau in regio Den Haag? Lees hieronder hoe wij jou kunnen helpen met relatiebemiddeling in Den Haag.

Heb je nog niet de ervaring van een diepgaande relatie gehad? Ben je gescheiden, uit elkaar gegaan of heb je het verlies van een geliefde ervaren? Wij zijn hier om te bemiddelen voor alle alleenstaanden die openstaan voor een oprechte liefdesrelatie, specifiek in het levendige Den Haag. We begrijpen dat veel singles teleurstellende belevenissen hebben meegemaakt, zowel online als bij bureaus die garanties voor perfecte matches beloven. Bovendien is het niet eenvoudig om louter aan iemands uiterlijk af te leiden of die persoon beschikbaar is.

Bij ons ben je verzekerd van het feit dat jouw date dezelfde serieuze intenties koestert als jij. Om je te helpen bij het vinden van de gewenste relatie, willen we weten wie je werkelijk bent. Niet slechts gebaseerd op geschreven informatie of een foto, maar we wensen jou als individu te leren kennen. We hanteren hiervoor de persoonlijke benadering zoals hieronder beschreven. We passen dezelfde aanpak toe op al onze singles. Zoals wij jou leren kennen, leren we ook jouw toekomstige partner kennen.

In stappen

1. Vrijblijvend intakegesprek
Indien iemand overweegt zich bij ons in te schrijven, faciliteren wij een kosteloos en vrijblijvend oriënterend telefoongesprek. Dit gesprek heeft tot doel gezamenlijk te evalueren of ons concept aansluit bij de verwachtingen die je hebt van een datingbureau. Aangezien vertrouwen de essentie vormt van een succesvolle samenwerking, hechten we grote waarde aan het feit dat jij je op je gemak voelt bij ons en dat jouw bedoelingen overeenkomen met de profielen in onze database.
2. Tijd om je écht te leren kennen!
Nadat er een basis van vertrouwen is gelegd, regelen we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden bij jou thuis in Den Haag of omstreken. Tijdens dit gesprek sta jij volledig centraal, en we streven ernaar alle noodzakelijke informatie te verzamelen om de perfecte match voor jou te vinden voor onze relatiebemiddeling Den Haag. Hierbij gaat het om je normen en waarden, je levensachtergrond, je verwachtingen van een partner en andere relevante aspecten van je leven. Dit gesprek is een open en eerlijk en kan soms als diepgaand worden ervaren. Het daagt je uit om na te denken over je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Het doel is niet alleen om ons in staat te stellen jou beter te leren kennen, maar ook om jou de gelegenheid te geven stil te staan bij jezelf en wat jou gelukkig maakt. Het komt vaak voor dat na dit gesprek singles een verschuiving ervaren in hun kijk op een mogelijke partner en soms zelfs onverwacht zelf liefde vinden.
3. Matching & Dating
Inmiddels hebben we een uitgebreid netwerk van singles door heel Nederland en natuurlijk Den Haag opgebouwd, dat we onze 'Datebase' noemen. Hierin zijn singles van verschillende leeftijden en achtergronden vertegenwoordigd. Binnen een week na het uitgebreide kennismakingsproces ontvang je van ons een bericht. In dit bericht laten we je weten of we een directe match voor je hebben gevonden met iemand uit onze Datebase. We zullen de redenen achter deze match uitleggen en samen met jou bespreken waar en wanneer jullie eerste ontmoeting zal plaatsvinden. We zijn zorgvuldig in onze matching en zullen je niet onmiddellijk op een date sturen als we van mening zijn dat er geen goede match mogelijk is volgens de criteria die jij hebt aangegeven. In plaats daarvan ontvang je een voorstel zodra we iemand hebben gevonden die bij ons is ingeschreven en bij jou past.
4. It’s a match!
Na elke ontmoeting bespreken we de belevingen en verwachtingen van beide partijen. Op basis van deze terugkoppeling passen we ons traject aan, of in het beste geval, sluiten we het als een succesvol hoofdstuk af. We beschouwen een match als succesvol wanneer we je aan iemand hebben gekoppeld en jullie gezamenlijk besluiten dat verdere voorstellen overbodig zijn. We hechten veel waarde aan het onderhouden van contact en het ontvangen van updates over de prachtige mijlpalen die jullie samen bereiken. Dat is tenslotte waar we naar streven!

Wanneer je open staat voor een liefdesrelatie begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

'No match, No pay'

Bij ons zul je geen abonnementen vinden die gebonden zijn aan specifieke tijdsperiodes of verschillende servicelevels. Alle individuen in onze landelijke database, zo ook in Den Haag, worden op dezelfde eerlijke manier behandeld en hebben gelijke toegang tot onze diensten. Wij zijn van mening dat liefde voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zijn we trots op ons principe van ‘geen match, geen kosten’. Hoewel er inschrijfkosten zijn, zijn deze in vergelijking met de markt redelijk laag.

Aarzel niet om vrijblijvend en zonder enige kosten contact met ons op te nemen. We staan klaar om je meer te vertellen over onze benadering en wat we te bieden hebben met relatiebemiddeling Den Haag.

Ik koop nog geen jurkje online dus waarom zou ik daar mijn partner zoeken?