Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Relatiebemiddeling Amsterdam

Ben je op zoek naar een datingbureau in regio Amsterdam? Lees hieronder hoe wij jou kunnen helpen met onze relatiebemiddeling in Amsterdam.

Heb je nog niet de ervaring van een diepgaande relatie gehad? Ben je gescheiden, uit elkaar gegaan of heb je het verlies van een geliefde ervaren? Wij staan klaar om te bemiddelen voor alle alleenstaanden die openstaan voor een oprechte liefdesrelatie, specifiek in het levendige Amsterdam. We begrijpen dat veel singles teleurstellende ervaringen hebben gehad, zowel online als bij bureaus die perfecte matches garanderen. Bovendien is het niet eenvoudig om louter op basis van uiterlijk te bepalen of iemand beschikbaar is.

Bij ons kun je erop vertrouwen dat jouw date dezelfde serieuze intenties heeft als jij. Om je te helpen bij het vinden van de gewenste relatie, willen we weten wie je echt bent, niet alleen gebaseerd op geschreven informatie of een foto, maar als individu. We hanteren hiervoor de persoonlijke benadering zoals hieronder beschreven. We passen dezelfde aanpak toe op al onze singles. Zoals we jou leren kennen, leren we ook jouw toekomstige partner kennen.

In stappen

1. Vrijblijvend intakegesprek
Als iemand overweegt zich bij ons in te schrijven, bieden wij een kosteloos en vrijblijvend oriënterend telefoongesprek aan. Dit gesprek heeft als doel om gezamenlijk te beoordelen of ons concept aansluit bij de verwachtingen die je hebt van een datingbureau. Omdat vertrouwen van essentieel belang is voor een succesvolle samenwerking, hechten we er grote waarde aan dat jij je comfortabel voelt bij ons en dat jouw intenties overeenkomen met de profielen in onze Datebase.
2. Tijd om je écht te leren kennen!
Nadat er een basis van vertrouwen is gelegd, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek voor jou. Dit gesprek kan plaatsvinden bij jou thuis in Amsterdam of de omliggende regio. Tijdens dit gesprek sta jij centraal en streven we ernaar alle noodzakelijke informatie te verzamelen om de juiste match voor jou te maken. Hierbij kijken we naar jouw normen en waarden, je achtergrond, je verwachtingen van een partner, en andere relevante aspecten van jouw leven. Dit gesprek is open en eerlijk en kan soms als diepgaand worden ervaren. Het daagt je uit om na te denken over jouw gedachten, gevoelens, en overtuigingen. Het doel is niet alleen om ons in staat te stellen jou beter te leren kennen, maar ook om jou de gelegenheid te geven stil te staan bij jezelf en wat jou gelukkig maakt. Het gebeurt vaak dat na dit gesprek singles een verschuiving ervaren in hun kijk op een mogelijke partner, en soms zelfs onverwacht de liefde voor zichzelf vinden.
3. Matching & Dating
Ons uitgebreide netwerk van singles, verspreid over heel Nederland, met inbegrip van Amsterdam, noemen wij de 'Datebase'. Het omvat singles van diverse leeftijden en achtergronden. Binnen een week na het grondige kennismakingsproces ontvang je een bericht van ons. In dit bericht laten wij je weten of wij een directe match hebben gevonden voor jou in onze 'Datebase'. Wij zullen de redenen achter deze match uitleggen en samen met jou bespreken waar en wanneer jullie eerste date zal plaatsvinden. Wij nemen onze matching zeer serieus en zullen je niet onmiddellijk op een date sturen als wij van mening zijn dat er geen goede match mogelijk is volgens de criteria die jij hebt aangegeven. In plaats daarvan sturen wij je een voorstel zodra wij iemand hebben gevonden die bij ons is ingeschreven en bij jou past.
4. It’s a match!
Na elke ontmoeting evalueren we de ervaringen en verwachtingen van beide partijen grondig. Gebaseerd op deze terugkoppeling passen we ons traject aan, en in het beste geval, sluiten we het af als een succesvol hoofdstuk. We beschouwen een match als succesvol wanneer we je aan iemand hebben gekoppeld en jullie beiden besluiten dat verdere introducties niet meer nodig zijn. We hechten veel waarde aan het onderhouden van contact en het ontvangen van updates over de prachtige mijlpalen die jullie samen bereiken. Dat is uiteindelijk ons ultieme doel!

Wanneer je open staat voor een liefdesrelatie begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

'No match, No pay'

Bij ons zul je geen abonnementen vinden die gebonden zijn aan specifieke tijdsperiodes of verschillende serviceniveaus. Alle individuen in onze landelijke Datebase, inclusief die in Amsterdam, worden op dezelfde eerlijke manier behandeld en hebben gelijke toegang tot onze diensten. Wij geloven dat liefde voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zijn we trots op ons principe van ‘geen match, geen kosten’. Hoewel er inschrijfkosten zijn, zijn deze redelijk laag in vergelijking met de markt.

Aarzel niet om vrijblijvend en kosteloos contact met ons op te nemen. We staan graag tot je beschikking om meer te vertellen over onze aanpak en wat we te bieden hebben met onze relatiebemiddeling in Amsterdam.

Ik koop nog geen jurkje online dus waarom zou ik daar mijn partner zoeken?