Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Ik zoek een man

Het is soms lastig om die ene speciale man te vinden; De man die aansluit bij jouw levensfase en toekomstbeeld. Wij begrijpen dan ook de uitdagingen waarmee vrouwelijke singles worden geconfronteerd en bieden offline persoonlijke relatiebemiddeling aan. Gebaseerd op gelijkwaardigheid, eerlijkheid en veiligheid.

Wanneer je op zoek bent naar een man kan online daten teleurstellend zijn. Foto’s kloppen niet met de werkelijkheid, je wordt geghost, leeftijden kloppen niet of er wordt zelfs geld van je gevraagd. Maar ook in de supermarkt kun je niet zien welke man single is, dus hoe kom je dan de ware tegen? Daarom willen wij jou helpen om mannen te ontmoeten met dezelfde serieuze intenties als jij.

Of je nu uit een scheiding komt/ uit elkaar bent, je nog nooit een serieuze relatie hebt gehad, of je geliefde bent verloren? Wij zijn er om jou te ondersteunen bij het vinden van de juiste man.

Onze aanpak

Onze aanpak is heel persoonlijk en uitgebreid. We willen niet alleen weten wie je bent op papier of aan de hand van een foto, maar wie je echt bent als vrouw. Na een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek om je onze werkwijze en de kosten toe te lichten, komen we bij jou thuis voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Belangrijke zaken die aan bod komen zijn bijvoorbeeld jouw normen en waarden, je achtergrond (wat heeft jou gevormd), wat zoek je in een man en alle andere zaken die belangrijk zijn over jou. Het is een open gesprek en wordt soms als intensief ervaren. Je wordt aan het denken gezet over wat je nu eigenlijk denkt, voelt of vindt.

We hebben inmiddels een groot netwerk aan singles door heel Nederland opgebouwd. Dit noemen wij onze ‘Datebase’ en daarin zitten mannen door heel Nederland van jong tot ouder. Binnen een week na de uitgebreide kennismaking krijg je van ons een bericht of je direct op date gaat met een man uit onze Datebase.

Bovenstaand proces doorlopen wij uiteraard ook bij onze mannelijke singles. Dus zoals we jou straks kennen, kennen we jouw toekomstige man ook!

Sta je open voor een vrijblijvend gratis intake gesprek?

Wanneer je open staat voor een liefdesrelatie begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.