Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Relatiebemiddeling Utrecht

Zoek je naar relatiebemiddeling Utrecht? Hieronder kun je lezen hoe ons relatiebemiddelingsbureau je kan helpen met het vinden van een serieuze relatie in en rond Utrecht.

Of je nu gescheiden bent, uit elkaar bent gegaan, een liefde bent verloren of nog nooit eerder een serieuze relatie hebt gehad had, wij zijn er voor iedereen. Om alle singles te helpen die in Utrecht oprecht op zoek zijn naar de liefde. We begrijpen dat velen teleurstellingen hebben gehad, zowel online als bij bureaus met matchgarantie. En ook het uiterlijk onthult niet altijd iemands beschikbaarheid voor een serieuze relatie. Onze persoonlijke relatiebemiddeling helpt je de juiste partner te vinden.

Bij ons kun je er zeker van zijn dat je date dezelfde serieuze intenties heeft als jij. We willen jou als persoon leren kennen om je te helpen de gewenste relatie te vinden. We gaan verder dan papieren profielen en foto’s; we willen echt begrijpen wie je bent. Onze persoonlijke aanpak geldt voor al onze singles. Dus zoals we jou leren kennen, leren we ook jouw toekomstige partner kennen.

In stappen

1. Vrijblijvend intakegesprek
Als je overweegt je in te schrijven, organiseren we een gratis en vrijblijvend telefonisch oriënterend gesprek. Dit dient om te beoordelen of ons concept aan jouw verwachtingen van een datingbureau voldoet. Omdat vertrouwen essentieel is voor een succesvolle samenwerking, vinden we het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons en dat jouw bedoelingen overeenkomen met de profielen in onze datebase.
2. Tijd om je écht te leren kennen!
Nadat er een basis van vertrouwen is gelegd, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt plaats bij jou thuis in Utrecht of de nabije omgeving. Het draait volledig om jou, en ons doel is om alle essentiële informatie te verzamelen om de perfecte match voor jou te vinden. Dit omvat jouw normen, waarden, levensachtergrond, partnerverwachtingen en andere relevante aspecten van jouw leven. Dit gesprek is een openhartig en kan soms als diepgaand worden ervaren. Het daagt je uit om na te denken over je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Het doel is niet alleen om ons in staat te stellen jou beter te leren kennen, maar ook om jou de gelegenheid te bieden om bij jezelf stil te staan en te overwegen wat jou gelukkig maakt. Het gebeurt vaak dat na dit gesprek singles een verandering ervaren in hun kijk op een mogelijke partner en soms zelfs onverwacht de liefde vinden.
3. Matching & Dating
Ons uitgebreide netwerk van singles, verspreid over heel Nederland, inclusief Utrecht, noemen we onze 'Datebase'. Hierin vind je singles van verschillende leeftijden en achtergronden. Binnen een week na ons grondige kennismakingsproces ontvang je van ons een bericht. In dat bericht laten we je weten of er meteen een date beschikbaar is met iemand uit onze Datebase. We zullen toelichten waarom we deze match hebben voorgesteld en samen met jou bespreken waar en wanneer jullie eerste ontmoeting zal plaatsvinden. Onze matching is selectief, en als we denken dat er geen goede match mogelijk is volgens de criteria die je hebt opgegeven, sturen we je niet meteen op een date. In plaats daarvan krijg je een voorstel zodra er een match is met iemand die zich bij ons heeft ingeschreven en aan jouw voorkeuren voldoet.
4. It’s a match!
Na elke afspraak evalueren we de ervaring en toekomstverwachtingen van beide partijen. Op basis van deze feedback passen we het traject aan of, in het ideale geval, wordt het als succesvol beschouwd. Een match wordt als succesvol beschouwd wanneer we jou hebben gekoppeld aan iemand en jullie gezamenlijk besluiten dat verdere introducties niet meer nodig zijn. We hechten er waarde aan om in contact te blijven en updates te ontvangen over de mooie mijlpalen die jullie samen bereiken. Dit is tenslotte waar we ons voor inzetten!

Wanneer je open staat voor een liefdesrelatie begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

'No match, No pay'

Bij ons vind je geen abonnementen met vaste looptijden of verschillende serviceniveaus. Alle alleenstaanden in heel Nederland, inclusief Utrecht, worden op dezelfde manier behandeld en hebben toegang tot dezelfde diensten. We zijn ervan overtuigd dat liefde voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zijn we trots op ons principe van ‘geen match, geen kosten’. Natuurlijk zijn er inschrijfkosten, maar deze zijn in vergelijking met de markt redelijk laag.

Aarzel niet om vrijblijvend en zonder verplichtingen contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over onze aanpak en wat we te bieden hebben met onze relatiebemiddeling in Utrecht.

Ik koop nog geen jurkje online dus waarom zou ik daar mijn partner zoeken?