Logo Mate&Date

FAQ | Veelgestelde vragen

(Frequently Asked Questions) is een lijst met veelgestelde vragen die geïnteresseerden eerder hebben gesteld.  Staat jouw vraag hier niet tussen? Kun je ons altijd bellen.

ik zoek een date

Staat je vraag er niet bij? Stel ons direct een vraag op Whatsapp of via de telefoon.

Wij matchen iedereen die open staat voor een serieuze vriendschaps- of liefdesrelatie. Van jong tot ouder en van hoog tot lager opgeleid.

De verhouding is 60% vrouw en 40% man.

Zeker, maar eerlijkheidshalve moeten wij wel zeggen dat onze Datebase over het algemeen gevuld is met heteroseksuelen.

We zitten inmiddels door heel Nederland, maar het gros zit in de Randstad.

Bij ons ben je niet duizenden euro’s kwijt voor een halfjaarlijkse inschrijving. Wij bieden de meest betaalbare optie in de markt met een inschrijving voor onbepaalde tijd. Je blijft actief in onze datebase zolang je nog geen liefde hebt gevonden. Hoewel er inschrijvingskosten zijn, wordt de succesbijdrage pas achteraf in rekening gebracht, ons zogenaamde ‘no match, no pay’ principe, nadat we daadwerkelijk liefde voor jou hebben gevonden. We leggen graag ons concept en de kosten uit in een persoonlijk gesprek.

Dat is lastig op voorhand te bepalen, daar moeten we je eerst uitvoerig voor hebben gesproken. Na het gesprek welke wij bij jou thuis hebben hoor je van ons binnen een week of je direct op date gaat of dat we afhankelijk zijn van toekomstige inschrijvingen.

Dat vinden wij fantastisch en je ontvangt geen factuur meer voor de succesbijdrage. Daarbij kun je, wanneer de relatie helaas toch spaak loopt, gewoon weer bij ons terugkomen.

Dan heb je hopelijk een fantastisch gezellige date gehad en kijken we gewoon weer voor jou verder. Wij krijgen van 90% van de gemaakte matches terug dat ze snappen waarom ze gematched zijn. Of de vonk, vroeg of laat, overspringt bepalen jullie samen.

Op onze sociale mediakanalen delen we enkele ‘single visuals’ van het type single dat zich zoal bij ons inschrijft. Dit biedt de kans om te kunnen beoordelen of ons relatiebemiddelingsbureau bij jou zou kunnen passen. We onthullen niet meer informatie over onze singles, vooral niets dat hun identiteit zou kunnen prijsgeven. Wanneer we een match voor je hebben, verstrekken we geen uitgebreide profielen over die persoon, noch over jou. We zullen echter wel uitleggen op basis van welke criteria de match is gemaakt. Ons doel is dat singles onbevooroordeeld aan een date beginnen en het is niet onze taak om persoonlijke informatie te delen. Tijdens de ontmoeting beslis je zelf wanneer je meer over jezelf wilt delen.

Hij zat al op mij te wachten, hij had van tevoren aangegeven er iets vroeger te zijn. Dat gaf mij op voorhand al een fijn gevoel