Logo Mate&Date

FAQ | Veelgestelde vragen

(Frequently Asked Questions) is een lijst met veelgestelde vragen die geïnteresseerden eerder hebben gesteld.  Staat jouw vraag hier niet tussen? Kun je ons altijd bellen.

Staat je vraag er niet bij? Stel ons direct een vraag op Whatsapp of via de telefoon.

Wij matchen iedereen die open staat voor een serieuze vriendschaps- of liefdesrelatie. Van jong tot ouder en van hoog tot lager opgeleid.

De verhouding is 60% vrouw en 40% man.

Zeker, maar eerlijkheidshalve moeten wij wel zeggen dat onze Datebase over het algemeen gevuld is met heteroseksuelen.

We zitten inmiddels door heel Nederland, maar het gros zit in de Randstad.

Dat is lastig op voorhand te bepalen, daar moeten we je eerst uitvoerig voor hebben gesproken. Na het gesprek welke wij bij jou thuis hebben hoor je van ons binnen een week of je direct op date gaat of dat we afhankelijk zijn van toekomstige inschrijvingen.

Dat vinden wij fantastisch en je ontvangt geen factuur meer voor de succesbijdrage. Daarbij kun je, wanneer de relatie helaas toch spaak loopt, gewoon weer bij ons terugkomen.

Dan heb je hopelijk een fantastisch gezellige date gehad en kijken we gewoon weer voor jou verder. Wij krijgen van 90% van de gemaakte matches terug dat ze snappen waarom ze gematched zijn. Of de vonk, vroeg of laat, overspringt bepalen jullie samen.

Nee, wij delen geen profielen uit. Wanneer we een match maken zullen we uitleggen waarom we de match hebben gemaakt, maar nooit inhoudelijk ingaan op persoonlijke informatie over iemand. Wij willen graag dat singles onbevooroordeeld een date in gaan en het is niet aan ons om persoonlijke informatie over iemand te delen. Je kunt er wel zeker van zijn dat het een betrouwbare en veilige manier van daten is. Wij kennen tenslotte iedere single persoonlijk.

Hij zat al op mij te wachten, hij had van tevoren aangegeven er iets vroeger te zijn. Dat gaf mij op voorhand al een fijn gevoel