Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Relatiebemiddeling Rotterdam

Ben je op zoek naar een datingbureau in regio Rotterdam? Lees hieronder hoe wij jou kunnen helpen met onze relatiebemiddeling in Rotterdam.

Heb je nog nooit een serieuze relatie ervaren, ben je gescheiden, uit elkaar gegaan of heb je je geliefde verloren? Wij zijn er om te bemiddelen voor alle singles die openstaan voor een oprechte liefdesrelatie, specifiek in het bruisende Rotterdam. We begrijpen dat veel alleenstaanden teleurstellende ervaringen hebben gehad, zowel online als bij bureaus die matchgarantie beloven. Bovendien is het niet mogelijk om simpelweg aan iemands uiterlijk te zien of die persoon beschikbaar is.

Bij ons ben je verzekerd van het feit dat jouw date dezelfde serieuze intenties heeft als jij. Om je te helpen de gewenste relatie te vinden, willen we weten wie je echt bent. Niet alleen op basis van wat er op papier staat of aan de hand van een foto, maar we willen jou als persoon leren kennen. We hanteren hiervoor de persoonlijke aanpak zoals hieronder beschreven. Wij kennen al onze singles op dezelfde manier. Zoals wij jou leren kennen, leren we dus ook jouw toekomstige partner kennen.

In stappen

1. Vrijblijvend intakegesprek
Wanneer iemand overweegt zich bij ons in te schrijven, organiseren wij een gratis en vrijblijvend telefonisch oriënterend gesprek. Dit gesprek dient om gezamenlijk te beoordelen of ons concept aansluit bij de verwachtingen die je hebt van een datingbureau. Aangezien vertrouwen de kern vormt van een succesvolle samenwerking, hechten we veel waarde aan het feit dat jij je comfortabel voelt bij ons en dat jouw intenties in lijn zijn met de profielen in onze database.
2. Tijd om je écht te leren kennen!
Zodra er een basis van vertrouwen is gelegd, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt plaats bij jou thuis in Rotterdam of omstreken. Dit gesprek draait volledig om jou en we streven ernaar om alle informatie te verzamelen die cruciaal is om de perfecte match voor jou te vinden. Dit omvat jouw normen en waarden, achtergrond die je heeft gevormd, je verwachtingen van een partner en andere relevante aspecten van jouw leven. Dit gesprek is een openhartige uitwisseling en kan soms als diepgaand worden ervaren. Dit omdat het je uitdaagt na te denken over je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Het doel is niet alleen om ons de kans te geven om jou te leren kennen, maar ook om jou de gelegenheid te bieden om stil te staan bij jezelf en wat jou gelukkig maakt. Het komt vaak voor dat na dit gesprek singles een verandering ervaren in hun kijk op een mogelijke partner en soms zelfs onverwacht zelf de liefde vindt.
3. Matching & Dating
Inmiddels hebben we een uitgebreid netwerk van singles door heel Nederland en natuurlijk Rotterdam opgebouwd, dat we onze 'Datebase' noemen. Deze bevat singles van diverse leeftijden en achtergronden. Binnen een week na het gedetailleerde kennismakingsproces ontvang je van ons een bericht. Hierin laten we weten of je direct een date hebt met iemand uit onze Datebase. We zullen uitleggen waarom we deze match hebben voorgesteld en samen met jou bespreken waar en wanneer jullie eerste ontmoeting zal plaatsvinden. We zijn selectief in onze matching en zullen je niet direct op een date sturen als we denken dat er geen goede match mogelijk is volgens de door jou genoemde criteria. In plaats daarvan ontvang je een voorstel zodra er een match is met iemand die zich bij ons heeft ingeschreven en aan jouw voorkeuren voldoet.
4. It’s a match!
Na elke date nemen we de ervaring en de toekomstverwachtingen van beide kanten door. Op basis van deze feedback passen we het traject aan of in het ideale geval, wordt het als succesvol afgesloten. We beschouwen een match als geslaagd wanneer we jou hebben gekoppeld aan iemand en jullie gezamenlijk besluiten dat er geen verdere voorstellen meer nodig zijn. We hechten er waarde aan om in contact te blijven en updates te ontvangen over de mooie mijlpalen die jullie samen bereiken. Immers, dat is waar we het voor doen!

Wanneer je open staat voor een liefdesrelatie begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

'No match, No pay'

Bij ons vind je geen abonnementen gebonden aan tijd of verschillende serviceniveaus. Alle singles door heel Nederland en natuurlijk Rotterdam, worden in onze Datebase op dezelfde manier behandeld en hebben toegang tot dezelfde services. Wij geloven dat liefde voor iedereen toegankelijk moet zijn en daarom zijn we trots op ons ‘geen match, geen kosten’ principe. Er zijn uiteraard wel inschrijfkosten, maar deze zijn in vergelijking met de markt relatief laag.

Aarzel niet om vrijblijvend en zonder kosten contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over ons aanpak en wat we te bieden hebben met onze relatiebemiddeling Rotterdam.

Ik koop nog geen jurkje online dus waarom zou ik daar mijn partner zoeken?