Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Persoonlijk begeleidingstraject

Het is ons er alles aan gelegen jou een persoonlijke ervaring te geven en je te helpen bij elke stap in het datingproces, je staat er bij ons nooit alleen voor. Vaak vragen singles die bijvoorbeeld uit een langdurige relatie komen of nog nooit een relatie hebben gehad, om extra begeleiding op een voor hun nieuw of onzeker gebied. Wij bieden daarom ook gecertificeerde coaching aan, mocht een single behoefte hebben aan een intensief persoonlijk begeleidingstraject op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en/of begeleiding rondom het datingproces.

Met een objectieve bril kunnen wij jou adviseren over bijvoorbeeld:

  • Doorbreken van oude patronen
  • Het overwinnen van bindingsangst
  • Bewust worden van je eigen (onbewuste) gedragingen
  • Het loslaten van belemmerende overtuigingen
  • Het vergroten van je zelfvertrouwen

Tijdens de eerste sessie van dit persoonlijk begeleidingstraject wordt er gestart met het achterhalen van het exacte leerdoel. Op het moment dat dit helder is wordt gezamenlijk het definitief aantal sessies vastgesteld om het leerdoel te kunnen bereiken. Deze 1:1 coaching is optioneel en op aanvraag en staat daarmee los van het relatiebemiddelingstraject maar kan uiteraard op hetzelfde moment of aansluitend aan elkaar gevolgd worden.

Wanneer je open staat voor een persoonlijk begeleidingstraject begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Hij zat al op mij te wachten, hij had van tevoren aangegeven er iets vroeger te zijn. Dat gaf mij op voorhand al een fijn gevoel