Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Vriendschaps-bemiddeling

Sommige vriendschappen zijn voor het leven en andere vriendschappen zijn verbonden aan een bepaalde fase in je leven. Vriendschappen kunnen daardoor ook veranderen en zelfs soms helaas verwateren. Wij helpen je graag bij het vinden van een Mate die past bij jouw interesses en fase in je leven, middels onze vriendschapsbemiddeling.

1. Vrijblijvend intakegesprek
Met iedereen die zich overweegt in te schrijven houden wij een kosteloos en vrijblijvend telefonisch oriënterend gesprek om samen te bepalen of ons concept past bij dat wat jij van een bemiddelingsbureau verwacht.
2. Tijd om je te leren kennen

In welke fase van je leven zit jij? Hoe frequent ben je op zoek naar gezelschap. Wat wil je ondernemen met een Mate? Om te weten wat jij van een vriendschap verwacht gaan we telefonisch of bij ons op kantoor met jou in gesprek over jouw ideale Mate.

3. Matching
We hebben inmiddels een groot netwerk aan maatjes door heel Nederland opgebouwd. Dit noemen wij onze ‘Matebase’. We hebben al veel theater-, festival-, game-, terras-, wandel-, en vakantie/reismaatjes aan elkaar voorgesteld van jong tot ouder!
4. It’s a match!
Wij spreken van een succesvolle match wanneer je door ons aan iemand bent gematched en jullie gezamenlijk overeenkomen geen nieuwe voorstellen meer van ons wensen te ontvangen, tenzij jullie bv het wandelgroepje verder uit willen breiden natuurlijk. Graag houden we contact en ontvangen we updates van de leuke uitjes die jullie samen ondernemen!

Wanneer je open staat voor onze vriendschapsbemiddeling begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Kosten Matebase

Wij werken niet met pakketten die tijdsgebonden zijn of verschillende typen dienstverlening bieden. De Mates in onze Matebase zijn voor ons gelijk en ontvangen dezelfde diensten. 

Neem gerust, vrijblijvend en kosteloos, contact met ons op, dan vertellen we je er meer over onze vriendschapsbemiddeling.