Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Het alternatief voor de reguliere datingbureaus

15/08/2021

Waar, in deze tijd, loop je nog de ware tegen het lijf?

In de supermarkt? Op een datingsite? Of zet je de stap naar een datingbureau? Het een sluit het ander niet uit, maar wij van Mate & Date gaan nog een stap verder. Wij zijn het alternatief, ook wel het nieuwe geluid, op de datingmarkt, zowel online als voor de reguliere datingbureaus.

Wij horen en zien dat de (online) datingmarkt vervuilt. Datingsites worden meer en meer gebruikt als tijdverdrijf waardoor het lastig wordt erachter te komen wie écht serieus op zoek is naar een duurzame relatie.

Daarnaast zijn de singles die wij spreken, zowel de mannen als vrouwen, de ellenlange online chatsessies op de reguliere datingsites en apps, om er na dagen chatten en een date achter te komen dat er toch geen match of chemie is, zat.

Allemaal zaken waarom het steeds lastiger wordt om jouw juiste match te vinden. Daarnaast is de gemiddelde single druk met zijn of haar eigen leven en is het jammer om steeds tijd te investeren in (potentiële) relaties die nergens op uitdraaien. En dat is waar onze toegevoegde waarde als alternatief datingbureau begint. Je inschrijven is dus geen laatste ‘redmiddel’, maar een hulpmiddel en vergroot jouw kans op het vinden van de juiste partner die het wél serieus meent en de rest van zijn of haar leven voor zich ziet, zoals jij dat ook doet.

Waarom is Mate & Date anders dan reguliere manieren om te daten?
Datingbureau Mate & Date matcht op basis van persoonlijkheid, normen en waarden en datgene wat jullie verbindt in het leven wat eigenlijk nooit veranderd. Daarnaast werken wij ook op basis van ‘no cure, no pay’ of liever gezegd ‘no échte match, no pay’.

Wij ‘swipen’ niet naar links of rechts op basis van uiterlijke kenmerken, maar op basis essentiële zaken die een relatie doen slagen. Uiteraard wil dat niet zeggen dat uiterlijk niet belangrijk is. Zeker niet zelfs, want hoe iemand eruit ziet speelt ook altijd een rol, maar wij gaan net dat stapje verder waar dus je kans op succes begint. Als psycholoog voeren wij met al onze singles psychologische interviews die de diepte in gaan, zodat wij jou als persoon écht leren kennen. Daarna kan het matchen beginnen op basis van alle eerder genoemde elementen.

Dus wanneer je wilt gaan voor een duurzame relatie, eentje waarin je jezelf kan zijn en waarvan je erop mag vertrouwen dat jullie toekomstverwachtingen vrijwel gelijk zijn, schrijf je je bij ons in. Deze ‘zoektocht’ past wat ons betreft niet in een matchingspakket, duur jaarabonnement of profielschets met enkel iemand zijn of haar mooiste eigenschappen, maar deze start met goede gesprekken en het juiste netwerk van gelijkgestemde singles.

Dus vind je de liefde wanneer je in de supermarkt naar hetzelfde doosje eieren reikt, dan is dat prachtig en wil je niet nog verbonden zijn aan de financiële verplichting die je aan bent gegaan met een (regulier) datingbureau. Vind je de liefde van je leven via ons? Dan hebben wij ons werk gedaan en volgt er eenmalig een factuur met een van te voren afgesproken bedrag. Hoe lang, of kort, je ook ingeschreven staat. Je weet immers nooit hoe het leven loopt.

Wanneer je open staat voor een liefdes- en/of vriendschapsrelatie of een persoonlijk begeleidingstraject begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.