Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Wil jij ook MatchMaker zijn?

Met iemand mee-scrollen door online profielen als je zelf geen single bent is amusement. Swipen in de hoop je ware liefde te vinden is meestal minder vermakelijk”.

Mensen zeggen dagelijks tegen ons “die zou zich bij jullie moeten inschrijven, maar deze persoon wil of durft niet”. En dat begrijpen we heel goed. Eigenlijk niemand in onze Datebase heeft direct de stap gezet naar persoonlijke relatiebemiddeling. Er gaat altijd wel een (korte) online swipe-ervaring of een speeddate-event voorbij, voordat iemand echt ‘relatiebemiddeling’ of ‘datingbureau’ intikt op Google. 

Belangrijk om te weten is dat een inschrijving niet enkel bedoeld is voor iemand die het moeilijk vindt om te daten. Wij bieden met onze expertise een netwerk van gelijkgestemden voor iedereen. Singles die het ook serieus menen en niet met verkeerde of hele tegenstrijdige intenties de date in gaan. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel waardoor je bij de date alleen maar hoeft te ontdekken welk gevoel de ander jou geeft.

Als we dat uitleggen zien we dat mensen daar echt op een andere manier tegenaan gaan kijken. Zeker in combinatie met het feit dat wij alleen matchen wanneer het écht past. Gelukkig maar, kunnen wij weer door met matchen!

We gunnen dit iedereen die op zoek is naar een serieuze gelijkwaardige liefdesrelatie. We hebben dan ook de omgeving van de single nodig ons verhaal over te brengen. Want met iemand meekijken op Tinder als je zelf geen single bent is amusement. Tinderen in de hoop je ware liefde te vinden is meestal minder vermakelijk.  

Wil jij ook MatchMaker zijn?

Help je vriend of vriendin, vader of moeder, broer of zus, collega, buurman of buurvrouw, tante of oom, opa of oma, neefje of nichtje, juf of meester, zoon of dochter of wie dan ook aan de liefde die jij deze persoon zo gunt door hem of haar op een veilige manier (door ons gescreend) te gaan laten daten. Uiteraard kan jij dit niet voor deze persoon beslissen. Maar mocht je iemand zo ver krijgen dat hij/zij zich aanmeldt voor een gratis vrijblijvende intake, laat hem/haar dan jouw naam vermelden en ontvang een dinerbon wanneer diegene zich ook daadwerkelijk inschrijft. Laat hieronder vast weten wie jij zo de liefde gunt.

Ons doel is Nederland een beetje gelukkiger te maken in de liefde, help mee wordt MatchMaker en ontvang een bon voor een heerlijk diner!

Uiteraard volledig vrijblijvend en anoniem; jouw naam wordt nergens gepubliceerd zonder toestemming!

Wanneer je open staat voor een liefdes- en/of vriendschapsrelatie of een persoonlijk begeleidingstraject begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.