Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Deel I ‘Merel in de Datingmolen’

27/06/2023

‘Ga jij dan over mij schrijven?’ ze kijkt geamuseerd.
Natuurlijk gun ik haar vooral de ervaring en die leuke nieuwe liefde. Maar schrijven over Merel die de ‘Mate & Datingmolen’ ingaat.. ik hoop zo dat het mag want zoals zij is er geen een.

Merel kwam voor mij als een soort package-deal bij de vriendinnengroep, ze was al bevriend met twee van de andere meiden en zo was ze er ineens ook altijd bij. Anders had ik haar misschien wel nooit ontmoet.

Ze is stoer en praktisch, geen opsmuk, geen make-up. Ze zeilt zelf een schip over zee, maakt natuurfoto’s van kriebelbeestjes in het bos, klust tuinmeubelen van steigerhout in elkaar. En dan verschijnt ze op een feestje in een lieflijk jurkje met ingevlochten haren, heeft die zachte, ingetogen stem en kiest voor roze gordijnen thuis.
Ze geeft een vriendin die veertig wordt een dildo kado en levert een met een stalen gezicht een briefje in voor een groeps-kado, die de jarige later met een rood hoofd overslaat tijdens het uitpakken in bijzijn van familie. Ze kan soms recht door je heen kijken tijdens een luchtig praatje en stelt dan abrupt een heel directe vraag.

‘Laten we het doen!’ zegt ze resoluut.
Voor ze van gedachten verandert zet ik alles in gang bij Linda en Corrien op voorwaarde dat ze de VIP-behandeling krijgt.
‘Dat komt goed’ zeggen ze. ‘Want al onze singles krijgen een VIP-behandeling!’
En wij mogen – vanaf de achterbank – alles volgen.
Hoe sappig!


Door: Lydia

Wanneer je open staat voor een liefdes- en/of vriendschapsrelatie of een persoonlijk begeleidingstraject begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.