Logo Mate&Date
Begeleidingstraject

Tim’s reis naar geluk. En dat zonder koffer!

In de vorige blog hadden we het over de uitdagingen en ongemakken van singles die graag op vakantie willen, maar niet alleen. We bespraken de nadelen, maar ook de voordelen van solo reizen. Maar wat nou als je gewoon lekker helemaal niet gaat of wilt?

In de zomermaanden zien wij vaak een afname in aanmeldingen. Dit komt doordat veel mensen hun budget al hebben besteed aan vakanties en de hoop koesteren om daar, of op een terras, spontaan iemand te ontmoeten. Wanneer dat niet lukt, zien we vaak dat ze in het najaar weer aanmelden bij ons bureau.

Maar stel je voor dat iemand een alternatief overweegt en zijn of haar vakantiegeld investeert in onze diensten voor relatiebemiddeling deze zomer. Dat brengt me bij het verhaal van Tim van vorige zomer. Tim is een relaxte kerel, hij houdt van zijn stad en hij ervaart reizen als single niet per definitie als gezellig en ontspannen. Dus besloot hij zijn vakantiebudget anders te besteden.

“Waarom zou ik mijn geld uitgeven aan een dure vakantie, als ik hier in mijn omgeving ook iemand kan ontmoeten?” dacht hij en zo meldde hij zich aan bij ons bureau.

Op een zomerse dag, terwijl anderen hun koffers inpakten, zat Tim al klaar met de koffie voor ons bezoek, terwijl hij aan zijn vrienden dacht die zich klaarmaakten voor hun trips met partner of gezinnen.

Wij kwamen binnen in een heel mooi gestyled huis en begroette Tim met een knipoog. “Hey Tim! Klaar voor een nieuw soort avontuur?”

“Zeker,” antwoordde Tim. “En hopelijk eindigt dit niet als een vakantieflirt die nergens naartoe gaat.”

Geen zorgen Tim antwoorden wij: “Bij ons gaan we voor meer diepgang dan dat.”

Tim’s eerste date was met Emma, een leuke meid met een passie voor kunst, muziek en food. Ze ontmoetten elkaar in een trendy koffiebar en hadden meteen een klik over hun gemeenschappelijke interesses.

Gedurende de zomer gingen Tim en Emma regelmatig samen op pad. Ze bezochten galerijen, gingen naar concerten, heerlijk uit eten en hadden diepgaande gesprekken. Tim miste de stress van vliegvelden of het gedoe met met strandstoelen en handdoekje leggen geen moment.

Op een dag, terwijl ze samen door het park wandelden, keek Tim naar Emma en zei: “Ik ben echt blij dat ik mijn vakantiegeld heb geïnvesteerd in ons. Dit voelt veel waardevoller.”

Dus, voor wie geen behoefte heeft aan (traditionele) vakanties, kan het investeren in persoonlijke relatiebemiddeling verrassend lonend zijn, zoals Tim ontdekte.

Wanneer je open staat voor een liefdes- en/of vriendschapsrelatie of een persoonlijk begeleidingstraject begint dit bij ons altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.